Glamazon.se - Hawaiian Tropic

I samarbete med Glamazon.se

Sol, bad och värme är säkert en sak vi alla kan hålla med om att vi alla tycker om. Jag personligen älskar värmen, det perfekta vädret för mig är om det är 30 grader och uppåt.
Jag använder mig nästan aldrig av solkräm, sololja eller liknande, men en sak som jag faktiskt använder är after sun från Hawaiian Tropic - när jag väl är ute i solen och om jag skulle välja en produkt så skulle jag helt klart välja sololja från Hawaiian Tropic. Deras produkter är mina favoriter när det kommer till solprodukter - vanliga solkrämer tycker inte jag doftar så gott, men dessa från Hawaiian Tropic doftar kokos och det är ju så otroligt gott, både i doft och smak om ni frågar mig!

När ni är ute i solen, vilken sorts produkt använder du för att skydda dig mot solen? Jag själv skulle rekommendera Hawaiian Tropics produkter, solkrämer, sololjor och after sun som dessutom doftar så otroligt gott.

Nu i sommar, dom dagarna jag är ledig från båda mina jobb så kommer jag att ladda på med sololja och after sun från Hawaiian Tropic som finns att beställa hos Glamazon.se.
Ni som har planer på att spendera en hel del tid ute i sommar borde göra samma sak, ladda på med solkräm eller sololja och även en after sun på det så att man alltid kan skydda huden - det som jag har varit väldigt dålig på att göra men ska bli bättre på det och klicka hem en del produkter som kan behövas.. Både i Sverige och när jag reser utomlands, så l​adda på dina produkter från Hawaiian Tropic​, precis som jag!

Vem vill liksom inte gå runt och lukta kokos istället för hav eller sjö? Jag väljer i alla fall kokosdoft istället för sjö eller hav, haha. 😉

Här är några av mina favoriter!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229