Hände en sak..

Godmorgon på er finisar, hoppas att ni har haft en bra morgon hittills. Sitter just nu i klassrummet och pluggar lite på det vi ska ha när vi har diplomering.
Idag är det fredag och jag har ingenting speciella planerat, ska bara ta det lugnt och inte göra någonting för igår hände en sak som verkligen fick mig att inse att vissa människor kan man verkligen inte se som sina närmaste, fastän att dom har varit det hela ens liv.. Aja, låter karma sköta det.
Tänkte att jag skulle städa lite idag och bara göra det rent hemma och sen bara sova och inte göra någonting speciellt, älskling kommer till mig idag också och vi ska ta det lugnt, kolla film och bara ha det mysigt hemma hos mig. Vad har ni för planer idag och ikväll?

Hur som helst, nu ska jag kolla vad det är för lunch på dagens meny på 4kök och bestämma vad jag ska äta, har snart lunch och jag är verkligen hur hungrig som helst.. Ont i huvudet och magen med så tror det beror på att jag inte fått i mig tillräckligt med vatten och näring - så snart bli det att fylla på med vatten och näring i kroppen.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229