Hello darlings

Hello darlings, hoppas att allt är superbra med er och att ni har haft en underbar dag! Vaknade upp ganska tidigt och hade så otroligt ont i ryggen, vet inte varför men på senaste tiden har jag haft ont i ryggen, att det varit stelt liksom och värker lite när jag rör på mig.. Men men, går det inte över så får jag söka upp en läkare för dessa problem så det inte är någonting allvarligt.

Fredag idag och jag har inte alls gjort så mycket, gick ut lite mitt under dagen för att kolla lite i stan och sådär - men hittade ingenting. Efter det så har jag bara försökt att ta det lugnt här hemma och inte alls göra så mycket - har lagat lite mat och städat lite då det behövdes, men inte så mycket mer än det. Vad har ni gjort idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska göra iordning en kopp te, men innan det så ska jag ner till tvättstugan för andra dagen i rad för att boka en tvättid då jag känner att innan denna veckans slut vill jag bli klar med all tvätt jag har - just nu är det inte alls så mycket kvar, men känns skönare att få allting klart.
Jag har ett inlägg som är planerat till senare, ett inlägg som jag tror att många kommer ha nytta av - tror inte ni vill missa det, så håll utkik här på bloggen!

Ni kan nu kika på min instagram då jag har lagt upp lite saker som jag säljer som annars bara hänger i garderoben och kommer inte till någon användning!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs
Viktor Högnäs,
Vilken fin blogg 😊
www.nouw.com/viktorhognas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229