Hello July

Hej på er finisar, hoppas att allt är bra med er och att ni har fått en god natts sömn.. 🌸 Idag välkomnar vi Juli månad - vet inte riktigt om jag förstår att det redan är Juli månad, detta året har bara flugit iväg.. Vet inte ens vad jag hunnit göra detta året, haha. 😃 Men, det är ju positivt, ser det som att jag haft ett bra år hittills i alla fall, trots vissa omständigheter.

Måndag idag och jag har lite jag ska hinna göra, just nu sitter jag med kaffet och har precis startat dagen och efter kaffet blir det att boka en tvättid och jag hoppas på att det finns någon tvättid idag, sen blir det städ, handla och lite andra nödvändiga saker. Hade tänkt att jag ska hinna sola lite idag med då jag verkligen hatar att sola på stranden så kommer bege mig mot solariet lite senare för att få lite färg.. Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska ta och dricka mitt kaffe och kolla ikapp det jag missat på youtube, sen blir det att ta tag i dagens to do list och börja bocka av saker. Det är ändå en ganska lugn dag då det mesta som ska göras är saker här hemma, så tror allt kommer gå snabbt och att jag kommer ha största delen av dagen ledig.

Welcome July

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
fin måndag till dig fina, hoppas du hinner njuta lite av solen med <3
nouw.com/angelicacarlsson
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så mycket fina du, detsamma! <3
nouw.com/louisehermes
elaijna
elaijna,
Så avis på din kaffemugg, har letat som en tok efter just en sådan!
nouw.com/elaijna
LouiseHermes
LouiseHermes,
Finns att köpa på Starbucks, tror dom har dom hela tiden om jag inte minns fel.. :/ Köpte min på Starbucks på Stockholms tågstation om jag inte minns fel 😊 <3
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229