Hemma & försök till produktiv dag

Godmorgon på er läsare, hoppas att ni har sovit gott och att ni har fått en bra start på dagen. Min dag började med att jag skulle upp tidigt för att göra mig iordning för skolan, men jag mådde inte så bra då jag vaknade med huvudvärk och svullen i ansiktet av någon anledning, så jag stannade hemma idag för att inte det ska bli värre och det har faktiskt börjat bli lite bättre.. Men ska dricka massor med vatten och te under dagen för att det ska fortsätta på bättringsvägen.

Torsdag idag och jag ska bara vara hemma då jag inte mår hundra, men om jag ändå ska vara hemma tänkte jag att jag ska göra dagen till en produktiv dag och få en hel del saker gjort. Klarar inte av att inte må bra sen får man ingenting gjort, blir alltid så stressad. Men, som tur är så kan man alltid vara produktiv utan att stressa kroppen, varken fysiskt eller psykiskt. Känns skönt att jag inte blir stressad av att vara produktiv, men jag blir stressad av att inte göra någonting när jag vet att det finns en hel del saker som kan göras och bara strykas från listan. Vad har ni inplanerat för dagen idag då?

Jag har precis fått i mig frukost, och tänkte att jag ska få i mig mitt andra glas vatten för dagen - försöker dricka mer vatten för att hålla kroppen återfuktad och visste ni att kroppen känner inte skillnaden på att vara törstig och hungrig.. Så när du känner dig hungrig fastän att du redan har ätit så kan det vara att kroppen behöver vatten.. Ganska sjukt ändå, haha. Hur som helst, nu ska jag planera lite vad jag kan göra, sen ska jag försöka göra dagen till en produktiv dag, fastän att jag princip är sängliggandes, haha.

Planering & Bloggande

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Jackiehagelin
Jackiehagelin,
Åh skit snyggt skal 😍
nouw.com/jackiehagelin
kristinis
kristinis,
Vilken härlig blogg, kika gärna in hos mig och följ min blogg om du finner den intressant Kram.
nouw.com/kristinis
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229