Hungrig & paket

Hello darlings, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en underbar start på denna veckan!

Just nu ligger jag i soffan och kan ju säga att jag har huvudvärk och är verkligen helt slut.. Har jobbat konstant i flera veckor utan att vara ledig och jag jobbar 2 dagar till sen är jag ledig i några dagar så det känns ändå ganska skönt. Under dom dagarna tänkte jag att jag ska bli klar med allt från flytten och storstäda den nya lägenheten - man har ju sprungit fram och tillbaka med flyttkartonger, gått in i lägenheten utan att ta av sig skorna osv. Ni fattar vad jag menar.

Hämtade ut lite paket idag också och har en del saker att visa er - självklart kommer jag att försöka fota allting så fort jag har möjlighet. Har även lite planer på att vlogga dom dagarna jag är ledig, speciellt en video där jag visar upp nya lägenheten. Vi får se vad som händer!

Vad har ni gjort idag då finisar?


Just nu är jag väldigt hungrig, så jag ska strax fixa lite sen kvällsmat.. Har inte gjort kvällsmat då jag inte känt mig så hungrig, men nu börjar jag bli hungrig så det får nog bli mac n' cheese.. Inte det nyttigaste, men det är så otroligt gott verkligen.
Hur som helst, nu tänkte jag att jag ska fixa kvällsmat, efter det blir det att hoppa in i duschen och fräscha till mig och sen en kopp te framför youtube.. Har inte kollat några videos på ett tag så jag ska ta och kolla ikapp lite och planera kommande inlägg.

Bjuder på en bild från i lördags när jag hälsade på min lillebror och firade hans födelsedag lite..

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
Vad har hänt med dig & din pojkvän? 😟
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229