Hur drömmar kan påverka oss

Hej på er läsare, hoppas att ni inte har haft en alltför tråkig dag nu när det stått lite tomt här på bloggen. Anledningen till att det har varit tomt här på bloggen är för att imorse när alarmet ringde så vaknade jag upp från en så otroligt obehaglig och hemsk dröm som gjorde att mitt psyke inte orkade med någonting.. Därav blev det att jag stannade hemma idag och fått lite städning gjort och vilat upp psyket för att gå tillbaka till skolan imorgon. Ganska sjukt hur drömmar faktiskt kan påverka oss..

Ikväll har jag ingenting speciellt planerat, jag ska bara ta det lugnt framför massa avsnitt av The Vampire Diaries och dricka massa koppar med te för att fortsätta vara lugn så jag ikväll kan somna ordentligt. Inte första gången jag haft en sådan dröm som gjort att jag mått så dåligt i psyket och varit helt trött i kroppen - som sagt så tycker jag faktiskt att det är ganska sjukt hur drömmar kan påverka en..
Som sagt har jag bara vilat upp mig och städat lite så det känns ändå skönt att jag har klarat av att göra någonting i alla fall.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229