I soffan i min nya lägenhet

Hej från min nya lägenhet en vecka senare, haha. 🌸

Sitter just nu i soffan i min nya lägenhet och allting är inte helt klart ännu, men snart så.. Idag hade jag tänkt att hämta några småsaker i lägenheten som ska med. Tänkte att allt skulle med idag och bli klart så jag har mer tid på söndag att kunna storstäda inför visningen på måndag!

Hur har ni startat upp er fredag då? Jag startade upp min dag med ett avsnitt av Gossip Girl och efter det blev det en sväng förbi Maja och köpte med lite gott och vi satt i solen och pratade och bara hade det mysigt i några timmar. Ganska roligt att jag och Maja har i princip blivit grannar nu, haha.

Just nu har jag inte så mycket planer faktiskt, jag hade tänkt att jag ska planera min eftermiddag och se lite hur jag ska göra, men först ska jag nog bara ta det lugnt i någon timme innan jag börjar med massa packning och allt man gör när man flyttar, haha.
Tänker mig att när allt är fixat och klart så kommer jag att visa upp lite hur jag bor och har schemalagt lite med bloggandet och videoinspelning så det blir mycket enklare för mig nu när allt är schemalagt än när allting bara är kaos..

Bildbrist, så bjuder på gamla bilder från min instagram LouiseHermez..

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229