Imorgon också, sen ledig

Efter 5 timmars arbete så kommer jag hem och tar en lång skön dusch och nu ligger jag i soffan med en kopp te och bara tar det lugnt.. 🌸

Idag har det verkligen varit en lugn dag på jobbet.. nästan lite för lugn kan jag tycka. När det inte alls är många kunder så känns det verkligen som att tiden går så otroligt sakta - man hinner med allt man ska göra och sen när allting är klart, så är det helt dött, man kan inte göra så mycket mer än att bara vänta på att kunder ska komma in, haha. Så varje gång en kund kom in och beställde kaffe / fika så blev jag nästan lite överlycklig, för då hade jag någonting att göra i alla fall..
Men jag ska absolut inte klaga, speciellt efter de senaste dagarna på jobbet som varit i princip ett enda stort kaos!

Imorgon är det tisdag och jag ska jobba imorgon igen, men efter det så är jag ledig i 3 dagar, eller ja, 2 dagar men en av dom dagarna ska jag jobba som personlig assistent och det är bara ett 3-timmars pass på kvällen så jag har hela dagen ledig utöver det - så det känns ändå ganska skönt att jag hinner vila och göra det jag behöver innan flytten..
Vad har ni gjort idag då finisar? Nu ska jag ta och göra en ny kopp te då denna koppen inte är tillräckligt varm längre, haha. Sen blir det att ta det lugnt framför datorn en stund innan jag ska sova. Är verkligen väldigt trött trots att det inte varit så mycket att göra på jobbet idag. Men men..

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229