Inga 30 grader här inte

God morgon på er, vaknade för en liten stund sen och sitter just nu med lite kaffe och ska strax bege mig mot jobbet.. ✨ Känner mig hyfsat pigg idag trots att jag somnade vid 1:00 inatt..

Tisdag idag och jag har ett arbetspass fram till 14:00 och efter det ska jag träffa min syster en stund och mer än så vet jag inte vad som händer idag, haha. Tvätta vet jag att jag ska göra ikväll då jag har tvättid ikväll, resten av tiden dagen har att erbjuda blir att jobba lite framför datorn och svara på lite mail och allt sånt. Vad har ni för planer idag då?

Hur som helst, ska dricka mitt kaffe och sen ska jag göra mig iordning lite snabbt - har bara dragit på mig kläderna än så länge så ska dra på lite mascara också, haha. Kan aldrig bli fel med lite mascara för att se piggare ut. Som jag skrev så känner jag mig hyfsat pigg, men ser tröttare ut än vad jag är, haha.
Nu ska jag inte dra ut på tiden så överdrivet mycket och ska strax bege mig mot jobbet så jag inte blir sen - hoppas att ni har en underbar tisdag framför er och att ni alla är pigga och glada! Tyvärr så är inte vädret på min sida idag då det är mulet och duggar - enligt väderappen skulle det vara sol och närmre 30 grader, men nej nej.. 😉

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Åhh mysigt!! Följ gärna min blogg finis om du känner för det, hade gjort mig otroligt glad!! Kram på deeej<33
nouw.com/sarafogelström
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229