Iväg - jobbet är med mig

Good morning babes, hoppas att allt är bra med er och att ni alla hade en underbar fredag igår! <3 Min fredag hade jag tänkt att vila lite under eftermiddagen, men istället blev det ändrade planer. Planerna var från början att mitt hjärta skulle komma till mig, men istället åkte jag till honom och jag tänkte varför inte, jag har ändå jobbet i telefonen och vill komma ifrån Jönköping lite så jag kom hit igår kväll.

Lördag idag och vi har ingenting speciellt planerat, jag sitter lite i soffan med datorn i knät och telefonen i handen och får lite arbete gjort, sen får vi se lite vart dagen tar oss. Men en sak vet jag i alla fall, att vi ska fixa lite mat snart då jag känner att det är dags för lunch för min del då magen börjar skrika efter mat, haha. Vad har ni för planer idag då finisar?
Tänkte att jag ska få stor del av dagens jobb gjort och lägga upp lite mål och to do's för kommande månaden, sen när oktober börjar är det bara att köra på..

Hoppas att ni alla har en underbar lördag framför er och att ni har fått bästa möjliga start på dagen, nu blir det jobb för min del och sen blir det nog att glo lite utbildningsvideos. Älskar att kunna ha med mig jobbet vart jag än är!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229