Iväg under helgen

God morgon på er finisar, hoppas att ni alla har sovit gott och fått en bra start på denna fredag! 😃 Vaknade upp runt 10 tiden och har precis ätit lite jordgubbar till frukost - alltså det är verkligen så otroligt gott, äntligen kan man sitta på balkongen i solen och jordgubbar och bara njuta..

Fredag idag och jag har ingenting speciellt planerat för dagen, blir lite plugg och senare blir det att packa och fixa innan jag ska åka iväg ikväll. Har lite roliga saker planerat i helgen, främst att träffa underbara människor som jag trivs så otroligt bra med och en speciell person, haha. Mer än så säger jag inte tyvärr.. 😉 Har ni någonting speciellt planerat för idag eller under helgen?

Nu tänkte jag att jag ska packa ner det jag ska ha med mig så behöver jag inte tänka på det sen, så kan jag bara fokusera på pluggandet och att fixa iordning mig innan jag ska åka iväg.
Hoppas att ni alla har en underbar fredag framför er och att ni är på bra humör - det är i alla fall jag då jag har roliga planer för helgen och solen skiner och det är helt underbart väder ute!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229