Jag fick jobbet

Good morning darlings, hoppas att ni alla har fått en god natts sömn och att ni alla är pigga och glada och har en underbar fredag framför er! ✨ Vaknade upp och hade fått väldigt goda nyheter - ni vet arbetsintervjun som jag var på i veckan.. Jag fick jobbet! Det ska verkligen bli så kul att få komma till ännu ett arbete!

Fredag idag och jag har ingenting speciellt planerat, jag ska ha praktik från 14:00 till 18:00 och efter det ska jag bara ta det lugnt här hemma då jag jobbar imorgon och på söndag - så denna helgen är inte en ledig helt, utan det blir arbete för min del. Idag är ju även balen för våren skola och hade egentligen planer på att gå, men ångrade mig ganska snabbt med tanke på att jag tror verkligen inte att jag kommer ha kul, och även för att jag jobbar imorgon och börjar tidigt, så balen är ingenting för mig! Finns många faktorer till varför jag väljer att inte gå, men ja.. Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska äta lite frukost och sen ska jag göra mig iordning inför praktiken - hade tänkt att jag även ska spela in en get ready with me, så en video ska spelas in och jag ska göra mig iordning. Måste verkligen börja spela in en video i veckan och alltid ha någonting att ladda upp.. Så vi får se framöver, troligtvis kommer videouppladdningen att bli bättre! 🌟

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
åh! grattis till jobbet! 😃
nouw.com/nikolinapettersson
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så mycket! 😃😃
nouw.com/louisehermes
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Gratulerar till jobbet =)
Idag skall jag och sambon på bio =)
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229