Jobb & kryssa av mina mål 2018

Godmorgon på er mina älskade läsare, hoppas att ni har sovit gott, att ni vaknat på rätt sida och att ni har en underbar dag framför er med roliga saker planerade.

Just nu sitter jag med mitt morgonkaffe som vanligt och skriver ner lite saker som jag gärna vill ha gjort idag. Att starta dagen med att dricka kaffe, sitta framför datorn och uppdatera bloggen samtidigt somjag skriver ner det jag vill ha gjort idag är en perfekt start på den dag för mig - hur ser en perfekt start på dagen ut för er?

Torsdag den 4 januari idag och idag har jag en viktig sak som står på schemat - jag har sökt jobb som personlig assistent och idag ska jag på "arbetsintervju" kan man kalla det. Jag ska då träffa dessa personer jag ska vara personlig assistent till och om vi trivs med varandra så har jag skaffat mig ett extrajobb och då är ett av mina mål 2018 avkryssat och klart. Känns så otroligt skönt att redan första månaden 2018 har jag kryssat av ett av dom viktigaste och lite svårare målen - underbart!
Mer än jobbrelaterade saker så är det standard bloggjobb som gäller idag, ska även vlogga och försöka få med så mycket material som möjligt och försöka ladda upp en vlogg idag. Målet för dagen är att spela in två videos, en vlogg och ännu en storytime.. Vill gärna göra en haul (try on haul), men problemet är att allt jag beställt inte har hunnit komma ännu... Så jag hoppas att dom kommer denna veckan så jag kan spela in den i helgen.

Hur som helst, nu tänkte jag att jag ska dricka upp mitt morgonkaffe, sen ska jag börja göra mig iordning för att bege mig mot arbetsintervjun. Hoppas att allt går som planerat och mer uppdatering kommer senare - uppdaterar er även om vad som hände på artbetsintervjun också.

Mornings like this!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

fridamelina
fridamelina,
Hoppas att allting går bra med intervjun idag så du får bocka av det från listan. Lycka till! 😊
nouw.com/fridamelina
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så mycket fina du - hoppas att du får en underbar dag! 😃
nouw.com/louisehermes
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
En perfekt dag börjar med att jag har sovit ganska okej och vaknar på bra humör, det gör hela dagen liksom. 😊
nouw.com/angelicaelversson
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja, men verkligen. Att få bra sömnboch vakna upp på rätt sida är nyckeln till en bra dag, eller åtminstone en bra start på dagen! 😁🌸
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229