Jobb, shopping & sushi

Till och från jobbet går jag alltid genom stan, så när jag var påväg hem så passade jag på att gå in i några butiker och kika runt lite.. Hittade inte så jättemycket, bara en ny vår / sommarjacka i en fin ljusrosa färg.. Har inte tagit några bilder på jackan än, men hade tänkt att ni skulle få lite bilder när jag har den på så blir det lite roligare bilder..
Efter att ha kikat runt lite i butiker så var jag så otroligt sugen på sushi, så jag gick förbi Kama Sushi innan jag gick hem för att köpa med mig hem, på så sätt slapp jag att laga mat då jag verkligen var helt slut efter jobbet.. Så det var skönt att komma hem och unna mig lite sushi och shopping! ✨

Nu ikväll så händer det inte alls mycket, jag tänkte att jag kanske ska baka lite då jag absolut inte har någonting att göra, så lite bakning, filmmys och ha en skön kväll här hemma. Vad har ni för planer ikväll då finisar?

Nu blir det att planera lite om jag ska baka eller inte, beror på om jag hittar något gott recept då blir det nog av, om inte så ska jag nog bara fixa iordning lite kvällsmat och sen kolla serie och ta det lugnt. Hoppas att ni alla har haft en riktigt underbar dag, så hörs vi mer imorgon!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

juliasollman
juliasollman,
Gott det ser ut, älskar sushi! 😊
nouw.com/juliasollman
LouiseHermes
LouiseHermes,
Riktigt gott är det! 😻🙏🏼
nouw.com/louisehermes
Matilda
Matilda,
åh sushi är så gott!
matildastrandberg.myshowroom.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229