Jobb & soligt väder

Hej på er darlings, hoppas att ni har en solig söndag hos er och att ni alla är på toppen humör! Jag kom precis hem från jobbet och jag är verkligen helt slut, känner verkligen att jag måste lägga mig och vila en liten stund innan jag kan fixa med annat.. Som tur är så fick jag det mesta klart igår - idag återstår det bara att tvätta en tvätt till, sen finns det ingenting mer att göra.. Verkligen så skönt! 😍

Söndag idag och jag ska bara ta det lugnt idag - eftermiddagsplanerna blev klara igår och tänkte att om jag inte blir klar då så fortsätter jag idag, men det blev jag.. Så jag ska bara vila fram tills ikväll då jag har min tvättid, sen blir det att boka en ny tills på söndag igen.
Känns så skönt att komma hem från jobbet och veta att jag inte har någonting att göra nu så jag kan faktiskt bara lägga mig och vila och tvätta ikväll.. Trots det fina vädret så kommer jag stanna inne, jag är för trött för att ens vara ute och orka med det, haha. Bara att promenera hem gjorde mig tröttare än för cirka 30 minuter sen.. Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag vila en stund i alla fall och hoppas att ni kan spendera tid i solen och inte är lika trötta som jag är.. Mer uppdatering kommer under dagen!

Glöm inte att följa mig på Instagram, där uppdaterar jag varje dag - @LouiseHermez

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Readthis
Readthis,
fina bilder, hoppas du får en bra vecka fina du💗
nouw.com/readthis
minframtid
minframtid,
Jag hade också tvättid på förmiddagen idag. Skönt när man får sådant gjort! Hoppas du får en fin vecka.
nouw.com/minframtid
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229