Jobb & trötthet

Hej på er, hoppas att ni alla mår bra och är pigga, hoppas även att ni alla har haft en underbar lördag. Min lördag har bestått av jobb och vila. Började vid 6:00 imorse och kan ju säga att jag är helt slut just nu..

Imorgon är det jobb för mig igen och jag ska kolla ett avsnitt av Hawaii Five-0, dricka en kopp te och sen ska jag faktiskt lägga mig då jag är riktigt trött och ska upp tidigt imorgon också för jobb. Känns ändå skönt att gå upp tidigt för att jobba och sen komma hem och ta det lugnt. Men imorgon tänkte jag att uppdateringen kommer att vara lite bättre då jag har lite inlägg planerade för morgondagen och kommer spendera tiden efter jobbet med att planera mer kring bloggen, instagram och youtube.

Men hörni, nu måste jag sluta skriva och dricka min kopp med te så den inte blir kall, samtidigt ska jag kolla ett avsnitt av Hawaii Five-0, sen ska jag sova innan det blir försent.
Hoppas att ni alla mår bra och ursäkta att det har varit lite tomt här idag - men ni vet att jag jobbar och därför kommer det att kanske bli lite halvtomt här.. Men jag lovar, ska försöka med mitt bästa att hålla er uppdaterade!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

simonegronqvist
simonegronqvist,

Åh vad jobbigt att börja så tidigt, förstår att du är helt slut! Kram på dig <3

nouw.com/simonegronqvist
Yela
Yela,

Åh va fin bild! Älskar yankee candles😍

nouw.com/yela
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229