Jobba hemifrån - 5 personer

Friheten att slippa kliva upp 6:30 på morgonen, att ha mer tid och energi till andra saker exempelvis familjen, vänner eller att bara ha mer tid och ork för att kunna göra det man själv tycker är kul.. Jag själv har inte så mycket tid till det jag vill göra, knappt någon ork heller då jag efter varje arbetspass känner mig helt slut. Känner ni igen er? Att komma hem från jobbet och tänka nu måste det städas, nu måste det lagas mat, nu måste det tvättas osv..

Jag har nu fått möjligheten att kunna bygga min egna business, att kunna jobba hemifrån, att inte behöva kliva upp 6:30 på morgonen att kunna jobba när du vill och vart du vill - de enda kraven är att man måste vara 18 år eller äldre, ha internet, oavsett mobil eller dator.

Jag som är utbildad stylist och brinner för skönhet och mode har fått denna underbara chansen i livet att kunna ta första steget för att få leva det drömliv jag alltid velat. Att kunna jobba hemifrån, inte behöva stressa upp mig innan ett arbetspass, att inte behöva komma hem efter ett pass och känna att jag inte har någon ork till det jag vill.

Jag kan nu erbjuda 5 drivna personer samma chans att kunna arbeta hemifrån, vid sidan av studier, vid sidan av ett annat jobb eller som jag, kunna satsa på detta och jobba heltid.
Känner just DU att du är intresserad av samma möjlighet kan du kontakta mig via instagram (LouiseHermez), kika gärna in det senaste inlägget och skicka iväg ett dm. Känner du att du bara vill veta mer om detta går det bra att skicka ett meddelande så svarar jag på allt.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Åh så kul det låter! Jag drömmer också om att hemifrån☺️ Vad är det du jobbar med?☺️ Kram!! ❤️
nouw.com/sandrakannasto
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Skönt att kunna jobba hemifrån 🥰🌸🧡
nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229