Jobba med mina mål på heltid

Dagens slut är här och jag har precis tagit en dusch, fräschat till mig och ska strax lägga mig och sova.. Ska försöka somna ganska tidigt då jag ska jobba imorgon och på söndag, så denna helgen innan skolan börjar blir det en hel del timmar på jobbet..

Detta lovet har varit ganska bra, vädret har växlat lite mellan bra och dåligt, men för det mesta har solen varit framme, och det har varit massor av plusgrader - äntligen är våren faktiskt påväg!
Detta lovet är även mitt sista lov innan jag tar studenten i sommar, kan inte fatta att den 13 april är det bara två månader kvar innan jag går klart skolan.. Efter alla dessa år så kan man äntligen få börja leva det livet man vill, i sin exakta ordning.. Kan ju säga att skolan är verkligen någonting som jag inte kommer att sakna - har inte varit så mycket positivt i den miljön, varken människor eller lektioner.. Ser fram emot att äntligen få börja jobba med mina mål på heltid!

Hur som helst, tänkte föna håret och sen gosa ner mig i sängen framför ett avsnitt av Gossip Girl, efter det ska jag faktiskt sova då jag måste få bra med sömn då jag ska jobba imorgon.. Och det är inte det korta passet jag är van vid, utan imorgon och på söndag blir det längre arbetspass än vanligt.
Godnatt på er älsklingar, mer uppdatering kommer imorgon - förmodligen på kvällen när jag kommer hem om jag inte hinner uppdatera på morgonen.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Det är så skönt att det börjar bli vår äntligen!! Fast innan idag blev jag irriterad på solen för jag var på dåligt humör 😂
nouw.com/angelicaelversson
LouiseHermes
LouiseHermes,
Haha, ja men ibland är det okej att vara irriterad på solen.. vi människor klagar alltid när det är för kallt, och samma sak när det är för varmt - men det är det som gör oss till människor 😄
nouw.com/louisehermes
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Haha sååå sant! Jag sa till sambon att jag gillar nog ingen årstid längre, jag är lika bitter hahah!
nouw.com/angelicaelversson
evelinarou
evelinarou,
Åh spännande! Vad har du för planer efter studenten 😃 ?
nouw.com/evelinarou
LouiseHermes
LouiseHermes,
Åka till Usa och stanna ett tag tror jag, satsa på bloggen & modellyrket och lite andra milstolpar. 😄
nouw.com/louisehermes
evelinarou
evelinarou,
Vad roligt! Blir spännande att följa. Lycka till med allt 😃
nouw.com/evelinarou
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229