Kaffeshake & vitaminer

God morgon på er finisar, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en underbar helg och att ni alla mår bra! 🌸 Vaknade för en stund sen och sitter just nu med ett stort glad vatten, och min islatte jag gjort på kaffe, mjölk och complete som den heter, kortfattat så är den som shake med massa nyttigheter och jag kommer att skriva mer om dessa produkter då jag börjat med dom och har nog aldrig mått bättre än nu om jag ska vara helt ärlig - startade även dagen med dagen intag av alla vitaminer och ska strax göra iordning en äggröra med grönsaker i. Men först får jag i mig min "kaffeshake" eller vad jag ska kalla den blandningen jag själv gjort, haha.

Måndag idag och en ny vecka kickar vi igång med en bra start, har ingenting som står på schemat idag faktiskt så jag ska nog städa lite här hemma och jobba lite framför datorn faktiskt. Ska nog ta en långpromenad idag då det är perfekt väder för det och vad jag mer hittar på idag får vi se. Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu ska jag slå på någon film, dricka min "kaffeshake" i lugn och ro, sen blir det en äggröra med grönsaker och ta tag i dagen. Hoppas att ni har en underbar måndag framför er och att ni alla mår toppen!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,
hej. Jag har en fråga. Hur ändrar man bredden på sin toppmeny? min är alldeles för bred för hur jag vill ha det
nouw.com/mynameisjossan
LouiseHermes
LouiseHermes,
Förstår inte riktigt hur du menar, men testa på in på Design > Bakgrunder > Inställningar , sen "header width" så om du klickar på "100%" så fyller den hela, men klickar du på DeFault så blir den mindre.

Hoppas det var till någon hjälp - fin blogg du har med! 😊 KRAM
nouw.com/louisehermes
mynameisjossan
mynameisjossan,
Jag menade inte headern, jag menar dä du skrev facebook Youtube osv. Hur gör man den, så den inte är för bredv?
nouw.com/mynameisjossan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229