Körkortet & nya naglar

Hej på er finisar, hoppas att allt är super med er och att ni har haft en bra start på denna veckan! 💗 Startade min dag med ett ärende i stan och efter det så åkte jag direkt till bästa Sandy som fixade mina naglar då mina har varit helt kaos under helgen asså.. Så jag känner mig så otroligt fräsch nu, bara en dusch som saknas då jag svettats som f*n, haha! Hämtade även ut mitt körkort, äntligen är allt det bakom mig och jag kan fokusera på resten av mina mål detta året och bara ta fler steg framåt.. 🎉 Vad har ni för planer idag då finisar?

Resten av dagen har jag ingenting speciellt planerat, jag tänkte att jag ska ta det lite lugnt och försöka fixa lite käk innan jag ska iväg till jobbet - ikväll blir det ett arbetspass från 18:00 till 22:00. Jobbar samma tider imorgon, onsdag och torsdag, så det känns ändå skönt att vara lite ledig under dagarna så jag kan få lite saker gjort som jag inte hade orkat efter ett avslutat pass vid 22:00.. När jag kommer hem efter dessa pass vill jag bara lägga mig i soffan framför någon film eller nu då Queen Of The South och bara ta det lugnt med en kopp te.

Nu tänkte jag att jag ska fixa lite käk och sen börja göra mig iordning för jobbet - kanske hinner få lite bloggjobb gjort också, men jag tar en sak i taget och stressar inte upp mig i onödan. Hoppas att ni får en fortsatt fin dag och att ni alla mår bra.. Sitter själv med en rejäl nästäppa och hostar, men hindrar inte mig från att jobba idag i alla fall. Får hoppas på att det endast blir bättre och inte sämre!

Här är bild på mina nya naglar.. & körkortet! 🎉

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Så grym du är!! så skönt att då sitt körkort i handen 😃 kram
nouw.com/emmaakarlegrund
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så mycket, detsamma! Verkligen en helt underbar känsla - känns som att man är klar på riktigt och känns nästan lite overkligt till en början, haha 😊
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229