Körkortskolan.se

I samarbete med Körkortskolan.se

Hur många av er håller på med körkortet, eller har planer på att snart ta körkortet? Jag minns när jag började, jag tyckte det var så jobbigt att lära mig allt enbart genom en bok. Men under tidens gång så hittade jag en hel del videos på youtube som jag brukade kolla. Exempelvis när jag var på kapitel 2 i körkortsboken, så kollade jag efter videos som hade med kapitlet att göra för att på så sätt lära mig teorin på ett bättre och mer förståeligt sätt. Att kombinera olika tekniker när du pluggar är det bästa!

Men, istället för att göra som jag gjorde så har du med hjälp av Körkortskolan.se allting på ett och samma ställe - du kan träna på teorifrågor, du kan kolla videos och ha som egna videolektioner hemma. Alltså hur bra är inte detta? Jag önskar verkligen att jag hade detta när jag pluggade till körkortet. Det hade underlättat en del och jag hade sparat en hel del tid också på att ha allting på ett och samma ställe istället för att leta upp massor med videos och träna på egna frågor och hela den biten.

Så, till er som håller på er att ta körkortet och till er som har planer på det så tipsar jag verkligen om att gå in på Körkortskolan.se och börja träna - finns nog ingenting bättre då du har alla möjliga olika sätt att plugga teorin på här, så behöver inte inte spendera massor av onödig tid på att leta efter videos, komma på egna teorifrågor som jag gjorde och som var riktigt jobbigt kan jag säga!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229