Kycklingsallad & ledig dag

God förmiddag på er, hoppas att ni alla mår bra och även att ni alla fått en god natts sömn! ✨ Vaknade för en stund sen och har legat i sängen någon timma innan jag gick upp och gjorde iordning en kopp te och lite kycklingsallad. Var verkligen hur hungrig så helst så tänkte att en kycklingsallad blir perfekt nu!

Onsdag idag och jag är ledig och har sovit ut och känner mig lite utvilad i alla fall.. Idag har jag en del saker som står på schemat som ska göras, dels hämta ut 3 paket, igår var det 2 stycken med det tredje kom idag så det ska jag hämta ut och sen blir det ett ärende i stan och efter det blir det att packa upp det mesta från flytten.. Skulle gärna vilja hinna packa upp allt men vet inte riktigt om jag kommer hinna med det, så åtminstone hälften ska jag få upp tänkte jag - blir det mer så är det bara bättre!
Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu ska jag ta det lugnt framför youtube och kolla ikapp det jag har missat, sen blir det att bege mig för att hämta 2 av paket då dom är på samma utlämningsställe, sen blir det ärende i stan och efter det hämta ut det tredje paketet..
Hoppas att ni alla har en underbar onsdag framför er och att ni alla är pigga och glada.. Börjar känna mig lite förkyld och har ont i halsen - men tror det är mest på grund av min pollenallergi. Men men, det märker vi om jag blir sjuk eller om det är min allergi, haha.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
Men så gott!!😍
nouw.com/ellenholmberg
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja, super gott verkligen! 😃
nouw.com/louisehermes
hannaemmy
hannaemmy,
Men vilken fin och inspirerande blogg du har!
nouw.com/hannaemmy
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så mycket! ☺️
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229