långa pass i 3 veckor

Hello darlings, hoppas att ni har haft en helt underbar dag och att ni alla mår bra! ✨ Vaknade runt 11:00 och gick direkt och fyllde en stor kopp kaffe och startade igång dagen - direkt efter så fixade jag skridskorna och drog iväg på en efterlängtad tränings.. Det var några år sen, äntligen är jag ute på isen igen! 😍 Finns nog ingenting bättre än när jag får tillbringa tid på isen och bara rensa huvudet och fokusera på mitt - verkligen helt underbart!
Resten av min dag har faktiskt varit väldigt lugn, har suttit och fixat en del inför morgondagen då jag börjar jobba igen och ska pendla 1-1,5 timme innan och efter jobbet.. Så för att det ska bli så smidigt som möjligt gör jag iordning allting kvällen innan - kläder, smink, matlåda och allt som ska användas på morgonen och allt som ska med ska jag enkelt och smidigt bara plocka fram.

Nu blir det att ta det lugnt med en kopp te i sängen och kolla lite youtube - en lugn kväll innan jag ska upp väldigt tidigt.. Ska upp redan vid 5:30 så krävs ju att jag får en del sömn för att orka med 9 timmars pass varje dag i lite mer än 3 veckor. Men det är bara att hålla ut och det kommer i alla fall bli att man fastnar i en hyfsat bra dygnsrytm.. Så kommer nog försöka hålla mig till den dygnsrytmen efter allt detta med.
Hur som helst, en kopp te, youtube och försöka slappna av lite innan jag ska sova - hoppas att ni alla har haft en underbar dag så hörs vi mer imorgon finisar! 🌟

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229