Late night update

Äntligen så har jag tagit en lång, varm dusch och har dragit på mig mina mjukiskläder och ligger i sängen med dagens sista vattenintag.. Känner att jag har ganska ont i mina armar av någon anledning - vet inte riktigt varför, då jag inte har burit på någonting tungt eller liknande.. (?)

Idag har det varit en väldigt bra dag, jag har varit i skolan och efter skolan blev det uteservering med lite gott i solen.. Drack en latte och beställde även sötpotatispommes, och det var första gången jag smakade något med sötpotatis och kan ju säga att det var ett av dom godaste sakerna jag någonsin ätit.. (!!) Har ni smakat det och isåfall, vad tycker ni om det?
När jag kom hem så låg det ett litet paket innanför dörren, och kan ju inte bli gladare än när jag kommer hem och är ganska trött och så kommer man in i sitt hem till ett paket! Mer uppdatering om vad paketet innehöll kommer imorgon.

Imorgon är det dags för praktik igen, jag börjar vid 14:00 och har en väldigt lång sovmorgon - men jag hade tänkt att jag skulle gå upp lite extra tidigt för att vara lite produktiv och spela in en get ready with me.. Tänkte sitta och prata lite om olika saker och vet inte riktigt ännu vad jag ska ta upp för ämnen, men det får vi se imorgon. Jag får ta och sova på saken och kommer nog komma på någonting roligt att prata om.

Hur som helst, hoppas att ni alla har haft en helt underbar torsdag, det har i alla fall jag.. Njutit av den underbara solen fram till solnedgång, vilat, fått saker och ting klart så nu är jag redo för praktik imorgon och jobb i helgen - godnatt på er finisar!

Bjuder på en bild på macarons, har ett sånt otroligt sug efter dessa nu.. så typiskt att alltid få ett rejält sug efter någonting såhär sent, haha.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Jag har faktiskt inte smakat sötpotatis haha! Måste göra det 😊
nouw.com/sofialissmyr
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Jag har faktiskt inte smakat sötpotatis men måste göra det haha 😊
nouw.com/sofialissmyr
LouiseHermes
LouiseHermes,
Verkligen så gott! 😻
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229