Ledig torsdag

God morgon på er, hoppas att allt är bra med er - med mig är det riktigt bra förutom att jag mår väldigt dåligt över hur tomt det har varit här på bloggen! Shit, känns ju lite som att jag övergivit er nästan - men nu ska jag ta tag i uppdateringen. 💘
Anledningen till den dåliga uppdateringen är för att jag har jobbat väldigt mycket och jag har varit ledig någon dag emellanåt men det har bara gått åt till att sova & sega väldigt mycket. Nu under slutet av November och strax efter jul kommer det att vara så otroligt mycket att göra på jobbet.. Men jag klagar inte då tiden går så fort och jag älskar verkligen detta jobbet.

Torsdag idag och jag har ingenting speciellt planerat mer än att jag ska träffa min syster lite senare idag.. Vad vi ska göra vet jag inte riktigt än, men det får vi se. Var ett tag sen vi sågs då både hon & jag jobbar. Men äntligen en dag då vi båda är lediga och kan spendera lite tid ihop.
Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska fixa lite mat och sen ska jag nog bara ta det lugnt här hemma ett tag. Hoppas att ni har haft en bra vecka hittills!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

SiBlogg
SiBlogg,
Vad roligt att du är tillbaka på bloggen igen. Hoppas du får en toppen dag med mys tillsammans med syrran!Kram
nouw.com/siblogg
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så mycket, kul att vara tillbaka! 😍 KRAM!
nouw.com/louisehermes
KellyEricsson
KellyEricsson,
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja verkligen ☺️
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229