Lediga dagar & åskväder

God morgon på er babes, hoppas att ni alla mår bra! <3 Vaknade för en stund sen och har precis fått i mig lite frukost framför Gossip Girl. Vaknade ovanligt tidigt idag och kunde inte somna om, brukar vakna runt 12 när jag är ledig, men idag var det mycket tidigare. Känns ändå skönt att vakna tidigt för att få mycket saker gjort, men idag tror jag inte jag kommer kunna få mer än storstädning gjort och lite jobb framför datorn - det är riktigt dåligt väder ute, det enda positiva är att det inte är så kallt och inte för varmt, det är perfekt.

Hur som helst, idag tänkte jag att jag ska få städning gjort, jobba lite framför datorn och rensa garderoben. Mer än så har jag inte planerat, kan heller inte göra mycket mer än att göra saker här hemma då det regnar och det känns som att ett åskväder kommer komma när som..
Nu tänkte jag att jag ska dricka upp mitt te framför Gossip Girl, jobba lite framför datorn sen blir det att rensa hela min garderob och efter det storstädning. Känner verkligen att jag måste få allt detta gjort idag så jag kan ta det lugnt resten av mina lediga dagar. Vad har ni för planer idag då babes?

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Här är vädret också väldigt trist och grått idag! Så det blir nog bara att mysa inomhus för min del 😃 Kram <3
nouw.com/sandrakannasto
LouiseHermes
LouiseHermes,
Mysigt ändå att vara inne och ta det lugnt eller få lite hemmasysslor gjort! 😃 KRAM <3
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229