Lunch, dusch & jobb

God morgon, god morgon på er darlings - hoppas att ni alla har fått en riktigt god natts sömn och att ni alla mår bra och har fint väder hos er! ☀ Vaknade för en liten stund sen och tänkte uppdatera er lite om dagen.

I dag var planerna att jag skulle till stranden med Mikaela, men så blev inte fallet, utan jag vaknade för sent så för mig blir det att packa det sista, hoppa in i duschen och göra mig i ordning för jobbet. Börjar vid 15:00 så jag måste skynda mig lite om jag ska hinna duscha då det tar lite tid.
Jag jobbar bara 15:00 till 18:00 och vid 19 går tåget, så jag hinner hem lite snabbt och äta lite och sen bege mig mot tåget. Vad har ni för planer idag då finisar?

Men nu ska jag skynda mig lite så jag hinner ta en dusch utan att stressa så onödigt mycket, sen ska jag fixa lite mat och efter det bege mig mot jobbet. Samtidigt som maten värms blir det lite småstädning här hemma så det inte är så stökigt när jag åker här ifrån och inte behöver städa överdrivet mycket när jag kommer hem igen.

Hoppas att ni har en underbar dag framför er så hörs vi senare!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
hoppas du får en superfin dag! <3
nouw.com/matildardn
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så mycket, detsamma! 😊
nouw.com/louisehermes
GunnarsonSofie
GunnarsonSofie,
Mums med blåbär 😃
nouw.com/gunnarsonsofie
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja, verkligen en stor favorit hos mig! 😃
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229