Mac n' Cheese & black friday

Hej på er finisar, hoppas att allt är bra med er och att ni alla har haft en toppen torsdag! 🌟 Började dagen med ett arbetspass och var så otroligt trött på morgonen, men jag piggnade till under dagen och när jag slutade så kom tröttheten och jag kände mig verkligen helt slut och påvägen hem kändes det nästan som att jag skulle falla ihop för jag inte alls kände mig pigg. Somnade direkt när jag kom hem kan jag ju säga och sov från 14 till 17:30.. Sov ändå mer än 3 timmar och känner mig fortfarande lika trött.

Men jag kom hem för en stund sen då jag gick en sväng till mamma och fikade lite hos henne, hämtade även Luna och när jag kom hem blev jag så otroligt sugen på mac n' cheese då det var så otroligt längesen jag åt det så gjorde i ordning lite och blev ju självklart för mycket, haha, men det gör ingenting, för då har jag matlåda till imorgon i alla fall och slipper laga mat imorgon.
Fredag imorgon och jag ska jobba igen 7:00 till 13:30, efter det ska jag och mamma åka och shoppa lite, det är ju ändå black friday och jag vet vad jag behöver och om jag hittar det på rean är det bara ännu bättre, haha. Mot kvällen åker jag även till mitt hjärta och spenderar helgen med honom. Har ni någonting speciellt planerat inför morgondagen? 🌸

Nu är jag verkligen så otroligt mätt, så jag ska fixa en kopp te och ta det lugnt framför tvn och ska lägga mig tidigt ikväll så jag orkar mer morgondagen. Ska upp vid 05:30 och jobba vid 7:00, så det kommer bli en lång dag för mig då jag och mamma åker direkt efter mitt arbetspass och shoppar, sen hinner jag bara hem, duscha och packa sen ska jag ta tåget lika snabbt, haha. Men men, kommer bli en hel del kaffe imorgon kan jag ju säga!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229