Mådde så j*vla dåligt

Hej på er finisar, nu sitter jag i min säng, tänt lite doftljus, fixat iordning en kopp te och dragit på mig mjukisset med min morgonrock över då det är så otroligt kallt verkligen.

Som ni kanske vet så åkte jag iväg till Antonia igårkväll och vi åt tacos och till efterrätt hade Antonia gjort världens godaste hallonpaj och resten av kvällen så kollade vi den senaste Jigsaw filmen och spelade lite spel. Men, filmen Jigsaw, visst alla dom filmerna är riktigt vidriga, men den senaste filmen - ALLTSÅ FY F*N så vidrig.. Jag mådde så dåligt igenom filmen, både jag och Antonia mådde riktigt dåligt av allting som hände.. Jag brukar inte vara så känslig, men denna filmen var brutal. Om ni är känsliga ska ni verkligen inte se den, men om ni inte är känsliga så förvänta er att må dåligt under filmen!

Kom hem för ett tag sen och tåget vart försenat ungefär 30 minuter, och ni kan ju gissa vem som blev riktigt rastlös på ett tåg som bara stod helt stilla och sedan bara åkte väldigt långsamt.. Har ingen aning om varför, men det finns säkert en anledning till varför det blev som det blev.
När jag kom fram till Kalmar så mötte jag upp Maja en stund och vi satt och pratade lite om allt möjligt och vi båda frös ihjäl i denna kylan som kommit.. När jag kom hem hade jag verkligen ingen känsel i varken händer eller fötter.. Mina knän verkade vara fastfrusna också, vad det nästan kändes som i alla fall..

Nu är jag i alla fall hemma, i min varma säng, med varma kläder och en kopp te och ska kolla lite youtube och bara ta det lugnt kväll.. Känner mig ganska seg så kommer somna tidigt ikväll..
Hoppas att ni alla har haft en bra helg, min helg har varit lite upp och ner, men slutade med en bra helg i alla fall.. Det är väl det som räknas?

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229