Måndag, 6 Maj

God morgon på er mina finisar, hoppas att ni alla har fått en god natts sömn.. Vaknade för en stund sen och har precis fixat en kopp te och lite frukost och ska strax göra mig iordning för jobbet.
Känner mig ganska utvilad men ändå lite morgontrött - men kommer nog piggna till ordentligt när jag väl är påväg till jobbet.

Måndag idag, ny vecka och nya mål för denna veckan och jag startar denna veckan med en heldag på jobbet som kommer bli lite stressigt.. Men om det bara är 1 dag det handlar om så tycker jag inte det gör så mycket, haha. På schemat för idag står det bara jobb - mellan mina två pass idag ska jag försöka att hämta ut 2 paket som väntar på mig. Det inte någon brådskan på det, men ska försöka hinna med det i alla fall så har jag en mer sak avbockat för denna veckan i alla fall. Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska äta upp min frukost och börja göra mig iordning för jobbet.. Ska ta ut Luna lite också innan jag går till jobbet, blir en liten promenad ner till mamma och sen får hon vara där under dagen medans jag jobbat mitt långa pass.
Hoppas att ni alla har en underbar måndag framför er och att ni har roliga saker planerat för denna veckan!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Hoppas du får en underbar vecka!
fina bilder du tar
nouw.com/hannaemmy
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så mycket fina du! ^^
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229