Manlig skönhet hos Glamazon.se

I samarbete med Glamazon.se

Skönhetskategorin är det många som glömmer att det inte bara är för kvinnor.. Utan också för män! Några olika saker som är till för män inom skönhet är tillexempel skäggvård, rakning, hårvård m.m.. Listan kan göras lång. Män kan också behöva ansiktsmask ibland, eller en ansiktskräm som återfuktar och gör huden mjuk och inte så irriterad efter kanske rakning.. Vissa män kanske rakar sig mer i ansiktet än vad vissa kvinnor kanske gör på hela kroppen - detta gör att skönhet är inte en kategori för endast kvinnor, utan också för män.

Hos Glamazon.se finns skönhetsprodukter för män , även för kvinnor.. Men i detta inlägget riktas det mer åt män - ni kan fynda parfymer, aftershaves, skäggvärd, hårvård och massa andra saker som ni kanske vill ge i present till honom. Oavsett om det är pappa, farfar, bror, vän eller pojkvän så kan du hitta en hel del saker hos Glamazon.se. Är du en kille/man som läser så kan du shoppa för dig själv - man borde unna sig saker ibland om man tycker att man gjort bra ifrån sig för att belöna sig själv.

Jag brukar alltid belöna mig själv med saker jag hittat på internet som jag vill klicka hem - vet jag att jag gjort extra bra ifrån mig med någonting så brukar jag unna mig saker som jag länge velat klicka hem men inte velat klicka hem bara för att.. Det kan vara allt från kläder, parfymer, smink, skor och en massa andra saker.. Gör som jag och kika in hos Glamazon.se och hitta fina presenter eller saker att unna dig själv!

Skriv gärna en kommentar om du som kille läst detta inlägg och hittat produkter som du skulle vilja klicka hem till dig själv, eller om någon av er tjejer hittat produkter till någon kille/man i erat liv för att skämma bort lite extra - det är ju inte alls många veckor kvar tills alla hjärtans dag så varför inte passa på?

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229