Människor har inget vett

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er. Ligger i sängen just nu och är hur trött som helst, har inte kunnat sova på hela natten på grund av att mina grannar inte har något vett. Hela natten har dom skrikit, gapat, sprungit i trapphallen dom har till och med bankat på min dörr.. (?!)
Helt ärligt, kunde inte gå till skolan på grund av att jag inte fått en enda timmes sömn inatt.. Så lite innan klockan åtta på morgonen så ringer jag till min mamma som får sjukanmäla mig på grund av detta och jag lägger mig sen för att försöka sova igen. Nu vaknade för 10 minuter sen av att en idiot går och bankar på min dörr och springer iväg.. Alltså helt ärligt, hur j*vla dum i huvudet får man vara?
Hur som helst, sitter i sängen nu och mår illa på grund av att jag blev väckt på det sättet, tänkte att jag skulle gå upp och göra lite te och steka lite äggröra och lugna ner mig från dessa idioter. Nu när jag skriver blogginlägget så hände det en gång till.. Gör dom det en gång till kommer jag garanterat att ringa polisen. Helt ärligt, detta är inte okej!
Aja, som sagt, ska fixa lite te och äggröra och sätta mig och kolla lite youtube och bara ta det lugnt och försöka att inte vilja slå upp dörren i människans ansikte.. Nej men ni kan ju förstå hur arg och irriterad jag är på dessa människor som inte ger mig sömn under natten och inte på dagen heller..

Hoppas i alla fall att ni mår bra och att ni har har en bra tisdag framför er, nu blir det frukost och lite youtube och ta det lugnt..

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Elin
Elin,
Så härliga bilder:)elinlarsson.forme.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229