Min business & late night update

Well, another late night update.. Ligger i sängen just nu och kollar massa klipp på lite olika julkakor som jag tänker att jag ska göra inför julen, haha. Lite för tidigt kanske för att kolla på det, men det är så mysigt att sitta och kolla på videos när dom bakar fina kakor, tårtor osv.. Vet i alla fall vad det blir för kakor till familjen då jag alltid bakar varje jul, haha.

Måndag idag och jag har varit ledig från jobbet, så jag har spenderat lite tid med mamma och mina kusiner idag och även fått lite gjort på min business och jag är sååå otroligt taggad på att berätta mer för er här, det är någonting helt nytt kan jag säga, mer kommer jag ta i ett senare inlägg - som sagt fått lite gjort på det och tänkte att jag skulle tvätta också, men fanns tyvärr ingen tvättid..
Tisdag imorgon och det är dags för jobb igen, men jag börjar inte förens vid 15:30 så jag har ordentligt med sovmorgon, älskar verkligen att sova ut på morgnarna då jag verkligen inte är någon morgonmänniska.. Även om det skulle bli så att jag vaknar tidigt och inte kan somna om så har jag tid på att få lite saker gjort. Tänkte att jag ställer ett alarm så att jag vaknar senast klockan 10 så att jag kan jobba lite från datorn och svara på en del frågor om denna business jag startat upp med, Även ni kan ställa era frågor när jag berättar mer här och ni kan även gå in på min facebookprofil och där kan ni se mer av vad jag startat upp om ni inte vill vänta så kan jag svara på meddelanden och kommentarer på dom som är nyfikna.

Hur som helst hörni, jag tänkte att jag ska fortsätta kolla lite youtube och sen slå på någon film - efter det ska jag sova om jag inte somnar under filmen, haha. Brukar faktiskt inte somna framför någon film när jag sitter med datorn i knät/sängen och kollar, men har jag datorn stående på bordet vid sidan av då kan jag somna hur snabbt som helst, haha.
I alla fall, hoppas att ni har haft en underbar dag och att ni alla mår bra - bästa möjliga start på en ny vecka är att vara ledig från jobbet och jobba och fokusera på min business, love it! Mer uppdatering kommer imorgon finisar och ni alla får sova så gott, puss på er!

Good Night

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229