Möte, smoothie & te

God morgon på er babes, hoppas att ni har fått en god natts sömn och att ni alla fått en bra start på första dagen på en ny vecka! 🌸 Vaknade runt 10 och sitter just nu med en kopp te, en smoothie och startar min dag på ett lugnt sätt - älskar verkligen att börja jobba senare på eftermiddagen för att få så sova ut lite och ändå ha tid till att ta det lugnt med lite bloggjobb innan.. Perfekt start på denna veckan om ni frågar mig!

Måndag idag och jag har ingenting speciellt planerat för idag mer än jobbet som står på schemat - senare ikväll blir det nog att kolla en tvättid, städa lite och imorgon är jag helt ledig så då kommer det bli en storstädning.. Mer än så vet jag inte vad det blir för morgondagen - eftersom jag inte kan boka in så mycket idag så kommer jag planera morgondagen med städning och allt annat som behövs göras. Vad har ni för planer idag då?

Nu tänkte jag att jag ska dricka mitt te och min smoothie, sen blir det att sitta i telefonmöte om ungefär 10 minuter så det är min start på dagen det. Hoppas att ni alla har en underbar måndag framför er och att ni alla mår bra.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229