Mulet & ärenden

God morgon på er finisar, hoppas att ni har sovit gott och att ni har en underbar tisdag framför er! ☁ Vaknade för en liten stund sen och sitter just nu med en kopp kaffe och tänkte bloggjobba lite och starta min dag med det. Älskar verkligen att vakna upp och känna mig utvilad och sätta mig med en kopp kaffe framför datorn och jobba lite.. Känns ganska skönt att kunna sitta inne när det är mulet och väldigt tråkigt väder, det är inte alls lika varmt som det har varit dom senaste dagarna.. Men men, bara till att göra det bästa av det, haha.

Tisdag idag och jag har inte alls mycket som står på schemat, jag har ett ärende inne i stan och efter det så ska jag nog plugga lite och börja rensa bland mina grejer inför flytten denna veckan. Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska dricka mitt kaffe och jobba lite framför datorn, sen får vi se vad som händer och vad klockan hinner bli. Hoppas att ni har fått en bra start på denna tisdagen och att ni har en underbar dag framför er!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

amandadellien
amandadellien,
Vilken mysig bild!
nouw.com/amandadellien
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229