Munskydd & masker hos Makeupsweden.se

[ I samarbete med Makeupsweden.se ]

Nu i dessa coronatider är det så otroligt många som går runt med mask, jag som jobbar i vården en del av min tid använder mig av munskydd för att jag inte ska bli smittad och även samma gäller mina kollegor.
Men en till sak, eftersom jag håller på med lashliftbehandlingar så är det viktigt att jag använder min av munskydd, för både mitt eget bästa och även kundens bästa..

Det är många ställen, vart man än har letat så har det varit slutsålt på munskydd och masker, men hos Makeupsweden.se hittar ni en hel del om ni skulle vilja klicka hem för att använda när ni går ut till affären till exempel, eller om ni håller på med skönhetsbehandlingar så kan det vara en bra idé att använda munskydd.
Nu har jag även en rabattkod till er som känner att ni vill klicka hem en eller flera masker eller munskydd så kan ni uppge koden "MAKEUPSWEDEN" för att få en liten rabatt på er beställning och att det är även fri frakt på beställningar från Makeupsweden.se - hur bra är inte det så sparar man en liten slant på det.

Jag ska beställa hem lite fler munskydd så att jag alltid har och inte får slut på det, speciellt när jag sitter och jobbar med lashlift så känns det så mycket bättre för mig med ett munskydd på och jag tror nog att det känns mycket bättre för kunden också att jag har ett munskydd på.
Med både en rabattkod och få ett rabatterat pris och fri frakt så kommer inte jag vänta på att klicka hem fler munskydd - är du intresserad av munskydd eller en mask så passa på nu när ni har en rabattkod (makeupsweden) och även fri frakt hos Makeupsweden.se.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229