Naglar, jobb & min favorit

Känner mig helt slut i kroppen trots att det bara var 3 timmar som jag jobbade ikväll.. Men när det är mycket att göra som det var idag så blir man verkligen helt slutkörd efteråt. Undrade varför det vart sånt kaos idag på jobbet, och kom på nu i efterhand att det är löning idag för de flesta, haha. Vilken tur att jag är ledig i helgen då det alltid är som mest kaos under löningshelgen.

Innan mitt arbetspass var jag och fixad naglarna, hade råkat slå av ena pekfingernageln och det har gått en månad sen jag gjorde dom senast så det var så mycket skönare med nya naglar. Visste inte vad jag ville ha med fick bli lite röd/rosa glitter som faller, kan aldrig bli fel med glitter på naglarna om ni frågar mig, haha. Vad har ni haft för er idag finisar?

Fredag imorgon, yaay, och jag har ett arbetspass inbokat, så ska jobba från 8:00 till 12:00, efter det blir det hem för att ta och gå en långpromenad då vädret börjat tillåta mer, och kommer nog dra med mig min lilla prinsessa.. Får hoppas på att hon är lite fotovänlig imorgon så jag kan ta lite fina bilder på henne. Efter det blir det att packa och åka iväg till min favorit över helgen.
Känns verkligen så bra att ha jobbat så mycket som jag har gjort och äntligen få långledigt och spendera tid på de andra viktiga sakerna utöver jobbet.. Som exempelvis min flytt nästa vecka - är verkligen så otroligt taggad!​


XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Angelica
Angelica,
Wow, så snygga naglar!
angelicawahlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229