Neonkväll

Godmorgon på er sunshines, hoppas att ni alla mår riktigt bra. Själv så mår jag väldigt bra, bara att jag börjat bli lite förkyld och lite hes efter igårkväll. Men denna helgen kan inte bli bättre, allt började helt perfekt. Igårkväll så var jag ute ganska länge för att min klass hade ett disco för massa småbarn och vi tjänade ihop en massa pengar till klasskassan och nu är jag väldigt trött efter den kvällen, super kul verkligen. Vi hade lite "tema" aktigt disco då vi hade neonarmband, sånna färger man målar med som lyser i UV-ljus och lite sånt, super coolt och mitt rosa nagellack som jag hade började ju lysa, så det var ju lite häftigt.

Någonting som suger mest av allt var att jag glömde min laddare i matsalen där vi hade discot, så en vän tog med sig min laddare hem och idag möts vi upp så jag kan få den - och det som suger mest är att jag har 1 procent kvar, hur kul är inte det?
Men nu ska jag ta och göra lite frukost till mig och fixa lite iste som är supergott på morgonen, och sen ska jag nog ta och kolla med hon som tog min laddare om vi kan mötas upp så snart som möjligt.. Måste verkligen ha den, får panik! 

<

>

 

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229