Ny header, tisdag 14 maj

Äntligen är en ny header fixad - enkel men så otroligt nöjd.. Gillar denna mer än den förra, vad tycker ni om den nya header?

Sitter just nu med ansiktsmask och mjukiskläder och bara tar det lugnt. Hunnit fota en del och ska kolla igenom alla bilderna och se vilka jag är nöjd med och vilka som ska bort, haha. Alltid så, måste alltid ta miljoner bilder och kolla igenom det och dom jag är nöjd med sparar jag, dom andra raderas, haha.
Efter att jag och Sandra fotade lite så köpte vi lite gott hem och satt och snackade om allt möjligt och bara hade en lugn kväll..

Nu resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, har just nu ansiktsmask på mig och ska snart tvätta bort den sen blir det något lätt till kvällsmat och efter det bara ta det lugnt i soffan framför någon film. Imorgon är det jobb som gäller, ska upp tidigare än vanligt och jobba från 7:00 till 11:00, efter det blir det ärende i stan och sen är resten av dagen till för att göra vad jag vill.. Tänker att jag ska försöka få upp alla kläder så jag blir klar någon gång. Måste få det gjort denna veckan så jag slipper stressa över det då jag har en hel del att tänka på.
Hur som helst, nu ska ansiktsmasken tvättas bort och sen blir det att fixa någonting att äta och gosa ner mig i soffan framför någon film eller serie. Hoppas att ni alla har haft en underbar tisdag och att ni alla mår bra!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229