Ny jacka & dagen

Hej på er älsklingar, hoppas att allt är jättebra med er och att ni har haft en helt underbar dag - min dag har varit väldigt bra, men nu under dagen har jag haft väldigt ont i huvudet, vet inte varför.. Har försökt att vila, dricka vatten, äta lite men ingenting fungerar, får fortsätta att vila och ta det lugnt.

Ingen uppdatering idag under dagen på grund av tiden har inte funnits för att ta fram datorn och sitta och skriva och uppdatera, men nu sitter jag här och tänkte uppdatera er lite om vad jag har gjort idag.
Dagen började med skola och efter första lektionen var det redan lunch, så det var ganska skönt då jag skippade frukosten - efter lunchen var det två lektioner kvar och dom lektionerna var verkligen så långtråkiga att jag började bli sömnig.. Det kändes som den längsta perioden i mitt liv.. 😖 Men men..
När jag hade slutat så blev det en runda i stan, gick förbi Espresso House med Tuva och tog en fika och snackade om allt mellan himmel och jord.. Ganska skönt faktiskt, vi satt på uteserveringen i solen och bara njöt - äntligen så kan man njuta på uteserveringar, älskar!!

Just nu har jag ingenting speciellt planerat, jag tänkte att jag ska fixa lite käk och ta det lugnt framför youtube och försöka lägga mig lagom tidigt.. Imorgon blir det ingen praktik för mig då jag ska till tandläkaren och som vanligt kommer det att bli lugnande för mig och därav kommer jag inte kunna vara på praktiken efteråt då jag mår väldigt dåligt efter att ha fått lugnande hos tandläkaren. Då blir det hem och vila för min del!

Hoppas att ni har haft en underbar dag med sol och underbara planer, nu ska jag fixa lite kvällsmat - blir nog att beställa hem en pizza då jag inte vet vad jag ska göra för mat annars och att jag faktiskt inte har orken att diska, laga mat osv..

Hur som helst, här är min nya jacka som jag klickade hem från BikBok.. Har velat lite fram och tillbaka, men för några dagar sedan så bestämde jag mig för att klicka hem den! Kommer verkligen att användas flitigt nu under våren, om det inte blir för varmt.. Passar även så snyggt till hösten och kanske, men bara kanske, under kalla sommardagar - vi lever ju trots allt i Sverige, haha.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229