Ny lägenhet & dagen

God morgon på er läsare, hoppas att allt är superbra med er och att ni alla har fått en bra start på denna dagen! ✨ Vaknade vid 7 tiden imorse för att göra mig iordning för att kolla på en lägenhet som jag blivit erbjuden visning.. Lägenheten höll på att renoveras då jag fick information om att den skulle totalrenoveras innan inflyttning och vad jag såg av lägenheten så tycker jag att den var helt underbar - så vi får se om jag får lägenheten eller inte.. Men det kommer jag att hålla er uppdaterade om och vad skulle ni säga om lite flyttvloggar / inredningsvideos?

Onsdag idag och jag har ingenting speciellt planerat, ska iväg med mamma nu för att köpa mer hundmat till Luna och sen får vi se vad vi mer köper med.. Oftast blir det inte bara mat utan det blir lite allt möjligt då hon är så bortskämd min lilla bebis, haha. Men vad ska man göra när ens hund är så överdrivet söt, då kan man inte göra någonting annat än att skämma bort, haha. Vad har ni inplanerat idag då finisar?

Nu ska jag i alla fall iväg för att köpa hundmat och sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Mer uppdatering kommer senare under dagen finisar - hoppas att ni har en underbar onsdag framför er och att ni alla är pigga och glada!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Angelica
Angelica,
Förstår att du skämmer bort henne, så söt hon är! <3
angelicawahlin.se
LouiseHermes
LouiseHermes,
Haha, ja verkligen en bortskämd liten prinsessa här hemma! ^^
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229