Nytt NWM - INFO PÅ IG

Hello babes, hoppas att allt är bra med er och att ni alla har haft en toppendag och att ni alla mår bra! <3 Idag är min första lediga dag på ett tag och igår kom jag till mitt hjärta och är fortfarande här - kände att jag ville komma bort lite och vila upp mig inför kommande dagarna då jag ska jobba varje dag i 2 veckor framåt..

Fredag idag och vi har ingenting speciellt planerat för dagen, vi ska strax iväg och köpa hem lite mat och efter det ska vi sätta oss framför någon serie eller youtube och äta lite och ta det lugnt. Mer än så vet jag inte vad vi ska göra, vi tar denna fredagen lite som den kommer istället för att planera allting. Vad har ni för planer idag då finisar?

Om ni följer mig på instagram så vet ni att jag har startat upp med ett helt nytt network marketing företag och kommer berätta mer om det nästa vecka. Detta är ett företag som är helt nytt i Sverige och som jag fått äran att vara en av de första personerna att börja med det.. Kommer skriva mer om det under nästa vecka på håll utkik på instagram där det kommer komma ut information innan jag uppdaterar på bloggen, så kan du inte vänta så länge så följ mig på instagram så behöver du inte vänta lika länge på informationen som om du skulle vänta på den här på bloggen. (Heter LouiseHermez på Instagram)

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Aliciasmood
Aliciasmood,
Gud va roligt, heja dig!! ❤
nouw.com/aliciasmood
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229