Officiellt anställd & paket

Hej på er darlings, hoppas att allt är superbra med er och att ni har haft en toppendag! 🌟
​ Vaknade vid 7:00 imorse och herregud så pigg jag var. Jag brukar aldrig vara så pass pigg annars, men idag var det helt underbart att vakna upp och vara pigg. Tror det har med att göra att jag la mig redan vid klockan 23:00 igår, så ska försöka lägga mig innan klockan 00:00 varje kväll och se hur jag känner mig vid 7:00 på morgonen när larmet går.

Vad har ni gjort idag då finisar?
Själv så startade jag min dag vi 7:00 på morgonen, och vid 8:25 började min enda lektion jag har idag och jag hade nagelprov och gissa hur det gick? Gick så otroligt bra, är verkligen supernöjd med mitt arbete. Efter det så gick jag till min nya arbetsplats och skrev på lite papper och nu är jag officiellt anställd och kommer att arbeta med två jobb under kommaren + bloggen. Alltså 3 jobb under sommaren! Känns faktiskt väldigt bra och jag är så otroligt taggad.
Jag har även hunnit hämta ut ett paket, har ju beställt en del sommarkläder, och i detta paketet låg det två playsuits och en jumpsuit - bilder på dessa kommer att komma!

Hur som helst, nu tänkte jag att jag bara ska ta det lite lugnt och fixa lite käk och försöka att plugga lite, sen blir det nog att ta en promenad ikväll eller en gympass, vi får se vilket av det som det blir.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

matildakarlin
matildakarlin,
Ååh va skönt att få allt klart inflör sommaren. bäsa känslan!
nouw.com/matildakarlin
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja, men verkligen! 😊 Den lediga tiden sitter man ju mest på uteserveringar, ligger i solen och annat mys! 😃
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229