På onsdag tar jag studenten

God morgon på er darlings, hoppas att ni alla har fått en riktigt god natts sömn och att ni är pigga och glada! ☕ Vaknade för en stund sen och just nu ligger jag bara i sängen och mår helt okej. Igår mådde jag så otroligt dåligt och ville varken sitta vid datorn, kolla någon film eller ens ha telefonen - ville bara liksom stänga in mig själv, ligga i sängen och bara gråta ut. Hjälpte att gråta ut en del och att bara ligga i sängen och vara för mig själv..

Hur som helst, söndag idag och jag har ingenting speciellt planerat, jag tänkte att jag ska försöka få lite tvätt och städ gjort idag så jag inte behöver tänka på det senare eller imorgon då jag tar studenten på onsdag - alltså herregud så sjukt, att jag tar studenten på onsdag! Ska bli så otroligt skönt att få slippa skolan och aldrig behöva blicka tillbaka på denna gymnasieperiod. Ska bli skönt att på riktigt få gå vidare!

Nu tänkte jag att jag ska fixa lite frukost och sen ska jag påbörja dagens planer med städning och tvätt - hoppas att ni alla har en bra dag framför er och att ni alla mår bra!

Bjuder på en bild från min lunch i fredags..

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

marialugn
marialugn,
Det kommer vara den bästa dagen på hela ditt liv!! Njut!<3
nouw.com/marialugn
marialugn
marialugn,
Det kommer vara den bästa dagen på hela ditt liv!! Njut!<3
nouw.com/marialugn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229