Påskrivet kontrakt

Hej på er finisar, hoppas att allt är bra med er och att ni alla har haft en underbar söndag! <3 Har spenderat min helg med mitt hjärta och fick åka hem lite tidigare idag då jag hade en sak jag skulle göra.. Jag har ju skrivit om att det har varit två nyheter jag velat dela med mig av, första var ju min lashliftutbildning och att jag snart är färdig med den och den andra nyheten tänkte jag äntligen berätta för er om.. Idag åkte jag hem tidigare från mitt hjärta för att äntligen skriva på kontrakt för modellagenturen jag är med i. (!!!)
Alltså ni förstår nog inte min lycka och äntligen är första stora steget taget till min stora dröm och ni kommer kunna följa den här på bloggen, instagram och funderar även på att göra videos på youtube om min resa och min vardag.. Vad skulle ni tycka om det? Rösta gärna nedanför!

Efter att vi suttit och pratat lite, gått igenom kontraktet och skrivit på dom så gick vi igenom lite hur man går på en catwalk, olika sätt att gå på, poser och massa annat kul - är verkligen så otroligt glad och taggad på detta!
Nästa utbildningsdag blir om två veckor och tills dess är det vanligt jobb som står på schemat och fler lashlift för att få min certifering - så imorgon ska jag planera veckan lite så jag har lite koll på allt så jag inte rör ihop det. Märker att jag blir så otroligt glömsk när jag inte skriver upp saker och ting och jag måste verkligen beställa hem en ny kalender. Ska skriva upp det på min to do list denna veckan.

Hur som helst, dagens slut är här och jag är verkligen otroligt trött, fast på ett bra sätt och ska strax ta och lägga mig. Imorgon är det jobb igen och jag börjar vid 7:00 på morgonen och mamma börjar samma tid så vi båda sa det att vi tar en promenad till jobbet tillsammans - en sak jag gillar med att gå upp på morgonen för att jobba (trots att jag inte är en morgonmänniska) är att ta en promenad runt den tiden när solen börjar gå upp och det är lite småkyligt fast den där sköna morgonkylan när det börjar bli varmare ute.. Är det bara jag eller är det fler som känner så?

Hur som helst, nu tänkte jag att jag ska göra mig i ordning för natten och imorgon blir det en lång dag, tidig morgon och massa jobb och annat som står på schemat.. Tänkte att jag ska hämta ut paket imorgon med och självklart visar jag er innehållet imorgon.
Nu måste jag stänga ner här innan jag somnar framför datorn, haha - godnatt på er finisar och jag hoppas att ni alla har en underbar ny vecka framför er!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

BellisReijnow
BellisReijnow,
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så jättemycket 😍✨🥂
nouw.com/louisehermes
jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,
nämen vad roligt!! 🤪🙏
nouw.com/jenniferliindqvist
LouiseHermes
LouiseHermes,
Jaa verkligen 😍🥂
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229