Perfekt kvällen innan jag fyller 19 år

Jag är så otroligt trött men jag mår så otroligt bra i kroppen sen jag började med mitt dagliga vattenintag för att kroppen alltid ska vara återfuktar. Dricker 8-10 glas vatten om dagen, alltså ungefär 2-3 liter vatten och mår så mycket bättre av det. Ett stort tips från mig om ni vill känna er lite piggare i kroppen.

Idag har det varit en bra dag, praktik, god lunch och rört mig ute mycket - så ikväll kommer jag att sova gott kan jag ju säga. Hur som helst.. Imorgon är det en speciell dag, det är den 13 januari - nu undrar ni säker "vad är det som är så speciellt med det datumet?", jo det är så att imorgon är det min födelsedag! Jag har ingenting speciellt planerat för morgondagen, förmodligen ska jag bara gå runt i stan och shoppa lite, köpa hem sushi och ta det lugnt framför min favoritserie, Gossip Girl!
Hela 19 år fyller jag och jag kan ju säga att jag har en sån otroligt åldernojja. Fyller 19 år, det är nästan halvvägs till 40 år och jag börjar känna mig gammal.. 😖 Men men, får göra saker som känner mig ung, såsom träna, köpa fina kläder och leva som en 19åring, men inte vilken 19åring som helst!

Hur som helst, nu tänkte jag att jag skulle fortsätta kolla på Gossip Girl, vet faktiskt inte hur många gånger jag har sett den serien, haha. Men jag tröttnar aldrig på den. En kopp te, favoritserien och ha en lugn kväll - perfekt kvällen innan jag fyller 19!

Happy Birthday to ME!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

MarietteOhman
MarietteOhman,

Gossip girl! ”Där allt händer” 🙊🙉

nouw.com/marietteohman
LouiseHermes
LouiseHermes,

Haha, ja 😃

nouw.com/louisehermes
Emmamehrali
Emmamehrali,

Ser mys ut! 😊

nouw.com/emmamehrali
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229