Pixers.se - Tavlor & Posters

I samarbete med Pixers.se

Vem vill inte inreda sitt hem med fina bilder, som ni kanske vet så tycker jag det är så otroligt tråkigt om man inte har någon tavla eller liknande på väggarna i sitt hem - det känns så tomt och det blir så tråkigt annars. Därför tänkte jag att jag skulle skriva lite om Pixers.se.

Hos Pixers.se kan du hitta hur fina tavlor som helst - jag hittade en visningsbild på hur man kan sätta upp deras tavlor här nedan och föll direkt för denna bilden. Denna bilden visar ungefär hur jag vill ha det i mitt nästa hem, tavlor med diamanter, rosor eller en text i någon fin stil och färg gör så himla mycket i ett hem och dessa passar min smak perfekt.

Min personliga åsikt om tavlor och posters är att alla borde ha det i sina hem, jag skulle aldrig kunna leva utan tavlor och posters just för att det blir så tråkigt i hemmet och så otroligt tomt, därav är det ett måste med posters och tavlor enligt mig. Men andra kanske tycker bättre om när det är tomt på väggarna utan tavlor och posters - men jag känner inte till någon som inte vill ha åtminstone någon liten tavla.

Mina favorittavlor är helt klart canvastavlor, jag skulle verkligen behöva klicka hem någon canvastavla för att sätta upp i hallen hemma hos mig då det ekar lite tomt där, har bara tavlor i vardagsrummet i nuläget.

Men ni läsare kan göra precis som jag, ni kan gå in på deras hemsida för att kolla in deras utbud av tavlor och posters för att sätta upp på väggarna och ha någonting vackert att alltid kunna titta på. Jag kommer själv att sätta mig och kolla igenom deras utbud och se om det är någon jag skulle vilja ha i hallen.. Just nu lutar det mer åt att klicka hem den med diamanter som ni ser på bilden nedan - alltså hur fin är inte den tavlan?

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

emmakmoberg
emmakmoberg,
är också sugen på lite nya posters! Ska absolut kika in där! 😘
nouw.com/emmakmoberg
LouiseHermes
LouiseHermes,
Alltid så kul att kolla in posters och tavlor att klicka hem och inreda sitt hem 😃 <3
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229