Planera & luncha

Godmorgon på er älsklingar, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en underbar morgon och att ni har fått er en god natts sömn. Jag har sovit så gott inatt och när jag vaknade så var jag faktiskt ganska pigg och jag tror att det är min dygnsrytm som jag har haft under helgen som jag fortsätter hålla nu som gör att jag blir piggare, så underbart!

Tisdag idag och jag sitter i skolan och har snart lunch, vet dock inte vart jag ska luncha men får se vad jag känner mig sugen på. Men förmodligen blir det kanske 4kök då dagens lunch där var riktigt god.. Eller verkade riktigt god i alla fall.
Planerna för idag är att jag ska städa lite hemma, lite plugg och sen ska jag planera en hel del för den kommande veckan.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

amandadellien
amandadellien,

Jag ville bara hoppa in och berätta att jag har en tävling just nu på min instagram där man kan vinna en sminkspegel med lampor, hur du deltar står på min blogg! förlåt om du ej gillar såna här kommentarer! Ha en bra dag! http://nouw.com/ammiesvardag/tavling---sminkspegel-med-lampor-32653608

nouw.com/amandadellien
adelinaadelina
adelinaadelina,

Så mysigt med snö!!

nouw.com/adelinaadelina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229