Prioritera rätt saker

Det känns lite som att allt i mitt liv krockar - speciellt mina arbeten och bloggens uppdatering.. Men just nu prioriterar jag arbetet ganska mycket och uppdaterar när jag har tid och inspiration till att skriva lite bättre inlägg och berätta saker och ting - men i längden blir dessa inlägg tråkiga och ni kommer inte vilja läsa om mina 3 jobb dag in och dag ut, haha. Varje dag är nästan den andra lik, jobbar från runt åtta på morgonen till runt 18 på kvällen, så det blir ju en hel del.. Men men!

I dag har det varit ganska mycket att göra, jag hade egentligen planer på att städa lite när jag kom hem från jobbet, men jag var verkligen helt slut i armar och ben och ville bara ligga i sängen och ta det lugnt - så det fick det bli då jag också prioriterar mitt mående både fysiskt och psykiskt.
Hur som helst, just nu ligger jag i sängen och tänkte ta och lägga mig snart, vet faktiskt inte varför jag är vaken just nu när jag ska upp tidigt och börjar jobbet klockan åtta imorgon, haha. Men jag får skylla mig själv som är uppe nu och ni kan ju också gissa vem som kommer vara trött imorgon och somna väldigt tidigt.

Nu tänkte jag ta och göra mig i ordning för natten och imorgon som jag skrev så ska jag upp tidigt för att jobba och när jag kommer hem från jobbet blir det storstädning och spakväll här hemma för min del. Vad har ni för planer inför morgondagen finisar?

Godnatt på er!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
Mumsigt me blåbär 😊
CheerSarah.devote.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229